Malmö - Lindeborg

Producentgatan 11

Visa på karta

Gavellägenhet - Högst upp i huset - Stor inglasad balkong

Välkommen till denna ljusa gavellägenhet på åttonde våningen – Producentgatan 11! Här bor du i en välplanerad tvåa på 66 kvadratmeter med fantastiskt ljusinsläpp och en underbar inglasad balkong i österläge. Den höga placeringen ger en vidsträckt utsikt över stora delar av Malmö och balkongen blir en perfekt plats för både avkoppling och umgänge. Här bor du högst upp med fantastisk utsikt, i en välplanerad lägenhet med enorm potential. Missa inte chansen att bo i en bostad med både stil och funktion – varmt välkommen på visning!

I korthet

Utgångspris 1 450 000 kr
Månadsavg. 4 009 kr
Rum 2
Boarea 66 Kvm
Hiss Ja
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Byggår 1972
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Philip Dönnes

Direkt:
Mobil: 076-513 39 90

Ansvarig mäklare: Philip Dönnes
Kontakta

Visning

Nästa visning hålls:

Idag!
Visa alla

Hall

När du kliver in i lägenheten möts du av en rymlig hall med plats för avhängning och förvaring. Hallen erbjuder smarta förvaringslösningar med inbyggda garderober som ger gott om utrymme för kläder, skor och andra tillhörigheter. 

Alla bilder

Vardagsrum

Vardagsrummet är generöst och badar i ljus tack vare sitt gavelläge, med fönster i både öst och syd. Här finns gott om plats för både en rymlig soffgrupp och en arbets- eller matplats, vilket skapar en flexibel och inbjudande miljö. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger en orginalparkett. Från vardagsrummet når du balkongen, där du kan njuta av utsikten över Malmö. 

Alla bilder

Balkong

Från vardagsrummet når du den rymliga inglasade balkongen som ligger i österläge. Här kan du njuta av ett härligt morgonljus och en vacker utsikt över stora delar av Malmö. Tack vare balkongens placering får du en behaglig temperatur under dagen, vilket gör den till en skön plats att vistas på även under varmare perioder. Den generösa ytan ger plats för en större sittgrupp eller matplats vilket gör att balkongen blir en naturlig förlängning av vardagsrummet. Det finns även plats för extra förvaring om så önskas.

Alla bilder

Kök

Köket erbjuder en ljus och trivsam miljö, med en praktisk planlösning som gör det enkelt att arbeta. De uppfräschade originalskåpen ger gott om förvaringsutrymme, och arbetsytorna är generösa med både rostfri och träbänkskiva. Ovanför bänkskivorna finns ett stilrent stänkskydd i vitt kakel som skapar en fin kontrast. Köket har dessutom en naturlig matplats för fyra personer, perfekt för både vardagsmåltider och trevligt sällskap. Här kombineras funktion och ljus på ett sätt som gör köket till hemmets hjärta.

Alla bilder

Sovrum

Sovrummet är generöst tilltaget och erbjuder gott om plats för en dubbelsäng samt en garderobsvägg, med utrymme för ytterligare möbler om så önskas. Tack vare fönstret i österläge får rummet ett behagligt morgonljus, samtidigt som det hålls svalt under varmare dagar, vilket bidrar till en rofylld sovmiljö. Sovrummets utformning och placering gör det till en lugn och avskild plats. 

Förvaring finns för tillfället i den generösa klädkammaren som man når från sovrummet.

Alla bilder

Badrum

Badrummet är utrustat med wc, handfat, spegelskåp och ett badkar, vilket erbjuder både funktion och bekvämlighet. Golvet är klätt med en neutral grå plastmatta som är lättskött, och väggarna är halvkaklade i vitt, vilket ger ett ljust och fräscht intryck. Taket är utrustat med infällda spotlights som ger bra belysning och skapar en modern känsla.

Alla bilder

Förening

Brf Henriksdal har lämnat följande uppgifter om fastigheten. Vi uppmanar den slutlige köparen att själv bekräfta denna information med någon representant för styrelsen.

Föreningen, som bildades 1972, består av 412 lägenheter, fördelat på 8 hus, samt 4 lokaler. Marken är upplåten med tomträtt. Nuvarande avtal löper tom 2026-12-31. HSB sköter den ekonomiska förvaltningen. Köparen/köparna måste bli medlemmar i HSB innan medlemskap kan godkännas av föreningen. Andelsavgift i HSB kostar ca 500 kr/person och en engångssumma om 300 kr/hushåll tas ut första året.

Gemensamma utrymmen

Varje hus i föreningen har en tvättstuga i källaren, utrustad med två tvättmaskiner, två torktumlare, två torkskåp och två torkrum. Föreningen erbjuder också cykelboxar som kan hyras för cirka 59 kronor per månad, där ett kösystem tillämpas. Du kan hyra en plats för din cykel i cykelhusen för cirka 12 kronor per månad, plus en depositionsavgift på cirka 500 kronor för nyckeln. Det finns även möjlighet att parkera cykeln i källaren mot en depositionsavgift på cirka 250 kronor. För barnvagnar finns ett särskilt rum i föreningen.

Föreningen har gemensamma gårdar som är väl underhållna och utrustade med utemöbler, grillmöjligheter och en lekplats.

AVGIFT
Enligt föreningens långtidsplanering anser man att avgiften i normalfallet bör höjas med 2% varje år. Beslut kring avgiftshöjning fattas dock inte förrän på höstens budgetmötet. En förändring av årsavgiften med +6% per 2024-01-01 är registrerad

RENOVERINGAR & UNDERHÅLL

2022 relinades bottenstammarna i samtliga fastigheter.

2021 byttes dörrarna till tvättstugorna och digitalt tvättbokningssystem installerades samt kameraövervakning installerades i källargaraget.

2020 byttes hissarna.
2019 installerades 22 laddstolpar samt solceller på låghusen driftsattes.
2018 byggdes tvätthallarna om.
2015 renoverades skyddsrummet på Sufflörgatan, parkeringsautomaterna blev utbytta, ventilationskanalerna rensades, avloppsstammarna spolades samt samtliga inspektionsluckor på alla taken renoverades.2011 utfördes en tätning av garagetaket samt en ombyggnad av utemiljön ovanpå. Det är en härlig gårdsmiljö med grillplatser, buskar och nya plattor.
2009 infördes nytt passersystem.
2004 renoverades balkonger, tak, ytterfönster och fasad samt ett moped -och cykelgarage byggdes.

Pågående i föreningen är relining av avloppsstammarna, arbetet beräknas slutföras våren 2025.

TV & INTERNET

Föreningen är ansluten till kabel-TV via Sydantenn och fiberoptiskt bredband via Bahnhof.


PARKERING

I bostadsrättsföreningen finns det totalt 188 parkeringsplatser och 266 garageplatser, både under och ovan mark. Du kan hyra en parkeringsplats för cirka 139 kronor per månad. Om du vill ha en parkeringsplats med laddbox kostar det cirka 164 kronor per månad, exklusive elförbrukningen. En garageplats under mark kan hyras för cirka 377 kronor per månad, medan en plats ovan mark kostar cirka 322 kronor per månad. Det finns även möjlighet att hyra en plats i MC-garaget för cirka 174 kronor per månad.

Föreningen har installerat laddstolpar, och om du som medlem vill använda dem tillkommer en kostnad på 71 kronor extra per månad. Alla platser tilldelas genom ett kösystem. Varje år höjs avgifterna för parkering, garage och MC-plats med ungefär 2 %.


Det finns även en fritidskommitte som ordnar trevliga aktiviteter året runt.

Besök gärna föreningens hemsida för mer information: https://www.hsb.se/malmo/brf/henriksdal/

Alla bilder

Område

Lindeborg är ett charmigt och barnvänligt område som bebyggdes i slutet av 70-talet och präglas av en lugn, trafikfri miljö. Detta har gjort området populärt bland barnfamiljer som söker en trygg och trivsam plats att bo på. Här finns gott om parkeringsplatser, och nästan samtliga bostadsrättsföreningar har tillgång till garage, vilket gör det enkelt att parkera.

Området är rikt på grönytor och erbjuder trevliga parker och promenadstråk, vilket skapar en inbjudande atmosfär för både lek och avkoppling. I direkt närhet av Lindeborg hittar du Malmö Arena, Hyllie station, Svågertorp och shoppingcentret Emporia. Här finns också kyrkor, skolor och vårdcentraler inom bekvämt avstånd, vilket bidrar till områdets mångsidighet och bekvämlighet.

Kommunikationerna till och från Malmö centrum är utmärkta. Du har lätt att ta dig in till stan på bara 7 minuter med tåg och över Öresundsbron till Köpenhamn på cirka 30 minuter. Att bo här innebär att du är granne med Emporia och Hyllie station, vilket ger snabb access till ringvägen samt goda bussförbindelser. Från Lindeborg centrum går även buss nr 7 till Malmö C på 25 minuter. 

Inom gångavstånd når du både shoppingen på Emporia och evenemang på Malmö Arena. Området har alla bekvämligheter som trevliga grönområden, gym, simhall, affärer, skolor och förskolor, vilket gör Lindeborg till ett idealiskt val för den som vill ha en lugn och trivsam boendemiljö.

Alla bilder

Försäljnings­information

ALLMÄN INFORMATION
De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån berörd förening och/eller dess förvaltare. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av bostadsrätten.

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av bägge parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se

LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.

BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.

ÖVERLÅTELSE- & PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Föreningen eller den ekonomiska förvaltaren tar i normalfallet ut en överlåtelseavgift på högst 2,5 % av prisbasbeloppet, det varierar om den faller på säljaren eller köparen. I regel tas också en pantsättningsavgift om 1 % av prisbasbeloppet per pant, om man pantsätter bostaden.

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Köplagens § 20. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående.

MÄTINFORMATION
Information om bostadens boarea hämtas i regel från berörd föreningen, dess förvaltare eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad.

BANKKONTAKT
Kontakta gärna vår samarbetspartner Handelsbanken Ideon för boendekostnadskalkyl och lånerådgivning. Ring dem på 046-159590.

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen. Önskar du inte bli kontaktad så meddelar du bara det så tar vi bort dig ur våra register.

Alla bilder

Planlösning

Med reservation för avvikelser

Fakta

   
Utgångspris 1 450 000 kr
Månadsavg. 4 009 kr
Ingår i avgift I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband, IP-telefoni (exkl. samtalskostnad) och bostadsrättstillägg. Föreningen har ett gemensamt elavtal o
Adress Producentgatan 11
Kommun Malmö
Område Lindeborg
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Rum 2
Boarea 66 Kvm (Föreningens information)
Hiss Ja
Byggår 1972
Förening HSB:s Brf Henriksdal
Bostadsrättens nettoskuldsättning 20 142 kr
Andel i föreningen 0.2334
Pantsatt Ja
Förråd Källare
Byggnadssätt
Uppvärmning Fjärrvärme
Energiprestanda 110 kWh/kvm/år

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning