Trelleborg - Västra Tommarp

Skördevägen 15

Visa på karta

1-planshus med trädgård i söder - Myresjöhus byggt 2017 - Takhöjd & stora fönsterpartier

Välkommen till detta fantastiska Myresjöhus i ett plan med härligt ljusinsläpp året om och optimal social planlösning med trädgård i söder. Hjärtat av hemmet är det luftiga vardagsrummet med högt till tak och stora fönsterpartier mot trädgården - perfekt för både avkoppling och sociala tillställningar. Vardagsrummet ligger i öppen anslutning mot det stilrena HTH-köket med köksö som binder samman de och skapar en perfekt plats för social samvaro under matlagningen. Huset erbjuder två smakfulla helkaklade badrum och tre duschmöjligheter samt tre bra sovrum, med möjlighet för ett fjärde. Master bedroom samt ena badrummet ligger i ena delen av huset medan de övriga sovrummen ligger i den andra delen av huset med allrummet som centrum - perfekt för att samla barnen. Den stora, grönskande trädgården som gränsar mot en stor gröning är idealisk för grillkvällar och sommarens festligheter. Här bor man i ett barnvänligt och lugnt område med lekplatser och skolor i närheten och kommunikationer till Malmö och Trelleborg.

I korthet

Utgångspris 5 995 000 kr
Rum 5
Boarea 146 Kvm
Tomtarea 825 Kvm
Typ 1-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 2017
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Cassandra Bülow

Direkt:
Mobil: 073-314 43 63

Ansvarig mäklare: Cassandra Bülow
Kontakta

Visning

Nästa visning hålls:

Idag!
Visa alla

Välkommen

Varmt välkomna på visning av detta trivsamma 1-planshus på lugnt och barnvänligt område!

Alla bilder

Kök

Elegant och modernt HTH-kök som ligger med social öppen planlösning mot vardagsrummet - perfekt att kunna laga middag och samtidigt socialisera sig med middagsgästerna eller barnen. Eller varför inte bjuda gästerna på en välkomstdrink vid köksön? Köket är u-format så detta samt köksön skapar härliga arbetsytor samt gott om förvaring. Köksinredningen är ljusgrå med en snygg ljus bänkskiva i tåligt kvartskomposit och spotlights ovanför samt i taket. Den höga takhöjden ger karaktär till huset.

Köket är utrustat med ugn, microvågsugn, integrerad diskmaskin, integrerad kyl och frys samt spishäll - allt från siemens. Ovan spishällen finns en frihängd thermexfläkt som går upp till taket.

Alla bilder

Vardagsrum

Fantastiskt trivsamt vardagsrum med härlig takhöjd och spotlights samt stora fönsterpartier och dörrar i glas mot trädgården i söder. Detta skapar en ljus och inbjudande miljö och den lättillgängliga trädgården uppskattas under varma sommardagar, medan man gärna värmer sig framför den mysiga kaminen under kalla vinterdagar. Väggarna är vita och på golvet vilar vacker mattlackad ask som är enhetligt i hela huset. Rummet ger gott om plats för både en stor matgrupp samt soffgrupp och för den stora familjen finns även möjlighet att göra om den nuvarande matplatsen till ett extra sovrum. 

Alla bilder

Badrum 1

Snyggt och stilrent helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och stora klinkerplattor i marmor på golvet. I badrummet finns både ett spabad samt en rymlig dusch med glasdörr. Övrig utrustning är handfat med kommod, belyst spegel, wc samt handdukstork. 

Alla bilder

Sovrum 1

Bredvid badrummet ligger master bedroom som enkelt går att möblera med dubelsäng samt arbetshörna om så önskas. Väggarna är vita, på golvet vilar samma snygga askparkett som i resterande del av huset och garderoben med skjutdörrar löser förvaringen. Rummet ligger mot trädgården och här finns två fönster.

Alla bilder

Allrum

I husets andra del finns ett allrum med vita väggar och samma snygga askparkett som tidigare. Rummet passar perfekt för att vara barnens sällskapsrum eller lekrum.

Alla bilder

Sovrum 2

Även detta sovrum vetter mot trädgården och har vita väggar samt vacker ask på golvet. Här finns en garderob som löser förvaringen.

Alla bilder

Sovrum 3

Generöst tilltaget sovrum med vita väggar och blå fondvägg, parkett på golvet samt garderob.

Alla bilder

Badrum 2

Smakfullt badrum i samma stil som det andra med helkaklade vita väggar och snygga stora marmorplattor på golvet. Utrustat med dusch med glasdörrar, handdukstork, wc, handfat med kommod samt belyst spegelskåp.

Alla bilder

Grovkök

Grovköket ligger intill huvudentrén och har egen ingång, vilket gör att den blir perfekt att använda efter barnens utomhuslekar. Grovköket är utrustat med tvättmaskin och torktumlare från siemens med praktiskt arbetsbänk ovan, torkskåp, vask samt förvaringsskåp. Väggarna är vita och på golvet ligger praktiskt klinker.

Alla bilder

Entré

Välkomnande entré där man direkt möts av hur ljust och luftigt huset är med ljusinsläpp från både de stora fönsterpartierna mot trädgården samt från köket. Här finns gott om plats för avhängning samt förvaring i garderoben. Högt till tak, vita väggar och praktisk klinker på golvet.

Alla bilder

Trädgård

Den stora trädgården ligger i soligt söderläge och består av trädäck som ramas in av staket och som nås från huset samt en stor härlig gräsplätt där barnen kan springa av sig. Trädgården ramas också in av staket och utanför finns ytterligare en gräsplätt.

Alla bilder

Framsida

Framsidan består av en stenlagd uppfart med plats för 2-3 bilar och ytterligare en plats i garaget. På framsidan finns även prydligt lagd singel samt träd och buskar.

Alla bilder

Område

Välkommen till barnvänliga och idylliska Västra Tommarp!

Här bor man med bekväm närhet till lekplatser och skolor, både grundskola samt förskola.

Trelleborg nås via ca 5min bilväg, samtidigt som ni bor naturnära. I Trelleborg hittar ni det mesta ni kan tänkas behöva, allt från mataffärer, idrottsplats, gym, padelhall, restauranger och skolor. Det finns även skola för låg, mellan-stadiet i grannbyn Skegrie. Skolskjuts går precis utanför huset och tar barnen både till Skegrie och Trelleborg. Från Skegrie finns goda bussförbindelser in till Malmö. Det går även regionbussar mellan Trelleborg och Höllviken som stannar i både Västra Tommarp och Skegrie. För några år sedan anlades en bra cykelväg mellan Skegrie och Trelleborg som går genom Västra Tommarp. Området är väldigt lugnt och det är bra gemenskap med grannarna, det finns även lekplats precis i närheten av huset samt flera lekplatser i närheten. I Skegrie finns även fotbollsplan. Havet ligger ca. 5 km bort. Vellinge golfklubb och Trelleborgs golfklubb ligger ca.10 min bilväg bort. 

I Västra Tommarp bor du när allt familjen kan tänkas behöva, varmt välkomna hem!

Alla bilder

planlösning

Med reservation för avvikelser

Fakta

   
Utgångspris 5 995 000 kr
Adress Skördevägen 15
Kommun Trelleborg
Område Västra Tommarp
Typ 1-plansvilla
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 5
Boarea 146 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 825 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 2017
Grundläggning Betongplatta
Stomme Trä
Fasad Puts
Tak Betongpannor.
Plåtarbete Plåt
Ventilation Mekanisk frånluft med värmeåtervinning
Uppvärmning Frånluftsvärmepump
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster 3-glas
Driftskostnad 45 661 kr/år varav:
El: 23 199 kr
Vatten/Avlopp: 12 678 kr
Samfällighet: 4 056 kr
Försäkring: 5 728 kr
Kostnaden för el avser även kostnaden för värme. Kostnaden för VA avser även kostnaden för sophämtningen.
Beräknat på 4 person(er)
Energiprestanda 83 kWh/kvm/år
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 4 228 000 kr
Summa pantbrev 3 995 000 kr
Servitut/GA Gemensamhetsanläggning TRELLEBORG STÅSTORP GA:2
Samfällighet TRELLEBORG STÅSTORP S:2

Boka en kostnadsfri värdering här!

Dokument

  • Inga dokument tillgängliga

Boka visning