Burlöv - Åkarp

Tvättmästarevägen 15

Visa på karta

Familjevilla - Braskamin - Ateljé med egen ingång - Hörntomt - Garage

Stor 1½-plans familjevilla med inredd källare i fint skick med stor, tillbyggd ateljé med separat ingång. 9 rum och hemtrevligt kök och stort vardagsrum med braskamin och utgång till trädäck och inhägnad trädgård med eftermiddags-/kvällssol. Dessutom allrum, 4-6 sovrum, gillestuga, hobbyrum, helkaklat badrum, gästtoalett och separat tvättstuga. P-plats med plats för 2 bilar på uppfarten samt garage i separat länga. Mycket bra kommunikationer till Malmö/Lund. Måste upplevas för att komma till sin fulla rätt! Välkommen att boka tid för visning!

I korthet

Utgångspris 4 975 000 kr
Rum 9
Boarea 144 Kvm
Biarea 114 Kvm
Tomtarea 537 Kvm
Typ Kedjehus
Ägandeform Friköpt - Småhus
Byggår 1971
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Ing-Marie Bengtsson

Direkt:
Mobil: 070-253 63 73

Ansvarig mäklare: Ing-Marie Bengtsson
Kontakta

Visning

Nästa visning hålls:

Idag!
Visa alla

Välkommen

Välkommen till Tvättmästarevägen 15 - ett stort, tillbyggt kedjehus med hörntomt och villakänsla, beläget på mycket trivsamt och barnvänligt område som kallas "Tyrolerhusen"!

Alla bilder

Entré

Tillbyggd Entréhall  med praktiskt klinkergolv och goda avhängningsmöjligheter. 

Alla bilder

Kök

Rymligt, ljust kök som helrenoverades/byggdes om 2001. Utrustning: Spis med häll, spisfläkt, kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin och skafferi. Utgång till uteplats, delvis under tak. Matplats för 4-6 personer. 

Alla bilder

Matplats

Matplatsen i köket är belägen vid de stora fönstren som ger ett härligt ljusinsläpp. Matplatsen rymmer 4-6 personer.

Alla bilder

Vardagsrum

Stort vardagsrum med parkettgolv (bok) med braskamin och utgång till stort trädäck och inhägnad trädgård med eftermiddags-/kvällssol. Vid behov av ytterligare sovrum finns möjlighet att dela av vardagsrummet - se alternativ planskiss - bv.

Alla bilder

Öppen spis

I vardagsrummet finns braskaminen som skapar trivsel under det mörka och kyliga vinterhalvåret. Livskvalitet!

Alla bilder

Allrum

Allrum med trägolv och garderober i öppen planlösning med hall. Här var det tidigare ett sov-/arbetsrum och här finns möjlighet att återställa det, vid behov av ytterligare sovrum - se alternativ planskiss - bv. 

Alla bilder

Ateljé

Den tillbyggda ateljén har parkettgolv (furu) och ligger en halvtrappa ner och är totalrenoverad inkl. nya fönster (år 2020). Ateljén har egen ingång och perfekt som hemmakontor, tonårsrum eller som sagt, ateljé. Märk väl att ateljén som är 34 kvm inte räknas som boarea eftersom plattan/golvet ligger under marknivån. 

Alla bilder

Gästtoalett

Helrenoverad gäst-wc (2001) med klinkergolv. Utrustning: WC och handfat. 

Alla bilder

Hall

Hall med trägolv i öppen planlösning med allrum. Trappa till ovan-, ateljé- och källarvåning.

Alla bilder

Hall - Övre plan

Möblerbar hall med trägolv och lucka till vind.

Alla bilder

Sovrum 1

Stort sovrum med parkettgolv (bok) och utgång till tyrolerbalkong med eftermiddags-/kvällssol. Här finns gott om plats för dubbelsäng, nattduksbord och byråer/garderober. 

Alla bilder

Sovrum 2

Även det andra sovrummet är stort och har parkettgolv (bok) och utgång till tyrolerbalkongen med eftermiddags-/kvällssol. Här finns gott om plats för dubbelsäng, nattduksbord och byråer.

Alla bilder

Balkong

Mysig balkong med eftermiddags-/kvällssol som nås från både sovrum 1 och 2.

Alla bilder

Sovrum 3

Sovrum nummer 3 är rymligt och har parkettgolv i bok. Passar alldeles utmärkt som barn- eller arbetsrum.

Alla bilder

Walk in closet

Det fjärde sovrummet har parkettgolv i bok och används idag som walk in closet. Perfekt även som barn- eller arbetsrum.

Alla bilder

Badrum - Övre plan

Rymligt, helrenoverat badrum (2001) med mosaikgolv och golvvärme (el). Väggar med kakel/väv samt takfönster. Utrustning: Duschväggar, WC, handfat med kommod, badrumsmöbel för extra förvaring samt handdukstork (el; 2018). 

Alla bilder

Gillestuga

Rymlig gillestuga om 28 kvm med fönster och massivt furugolv. Nuvarande ägare använder rummet som gym, vilket är lika bra som att använda rummet som gillestuga, minst!

Alla bilder

Hobbyrum

Hobbyrummet med 2 fönster är också väl tilltaget, nästan 21 kvm, och passar lika bra till pingis-/biljardbordet eller att användas som verkstad eller ytterligare ett förrådsrum. 

Alla bilder

Tvättstuga

2010 byggdes groventrén/tvättstugan på bottenvåningen om till kök och i samband med det byggdes tvättstugan i källaren. Den rymliga tvättstugan som är drygt 8 kvm är halvkaklad och här finns tvättmaskin (2017), torktumlare (2014), tvättho, arbetsbänk samt VVB. 

Alla bilder

Förråd

Stort förråd om 12,3 kvm i källaren. Förutom detta förråd finns även ett förråd i trädgården som är ca 10-12 kvm. 

Alla bilder

Mäklaren i Burlöv

Kul att ni visar intresse för denna fastighet!

Mitt namn är Ing-Marie Bengtsson och jag har arbetat som fastighetsmäklare i Burlöv sedan 2003, då jag tog min högskoleexamen som fastighetsmäklare. Jag har bott med min familj i Åkarp i 15 år och därför har Burlövs kommun på ett naturligt sätt blivit mitt gebit. Som person är jag driven, målinriktad och social. Ska jag göra något – ska det göras ordentligt – gärna med ett leende på läpparna. År efter år är jag den mäklare som förmedlar flest bostäder och får flest rekommendationer i Burlövs kommun (källa: Hitta mäklare). Jag lovar att göra mitt bästa för att ni ska få korrekt information och att alla ska få samma möjligheter att tänka, bjuda och köpa.

Eftersom jag mestadels ägnar dagarna åt att prata med människor så brukar det vara enklast att nå mig via mejl. Så snart jag får en lucka så hör jag av mig med ett svar, eller ett telefonsamtal. Normalt är fredagar och lördagar lediga dagar för mig, men undantag förekommer.

Har ni frågor så är ni varmt välkomna att skicka dessa via: 
i-m.bengtsson@bulowlind.se.

Är ni i behov av hjälp med lånelöfte eller en värdering/samtal kring eget nuvarande boende så står jag gärna till tjänst, och all förhandsrådgivning är självklart gratis.

Mina tidigare uppdragsgivare har betygsatt mitt arbete och skrivit egna kommentarer kring hur de tycker att jag skött mig. Allt finns att läsa på >> www.hittamaklare.se/ingmarie.bengtsson

Alla bilder

Trädäck

Stort trädäck med plats för flera sitt-/loungegrupper. Väderstrecket är väster, vilket innebär strålande sol hela eftermiddagen och kvällen.

Alla bilder

Uterum

Trädäck, delvis under tak, i skyddad läge. Det här trädäcket nås från altandörren i köket eller från trädgården på baksidan eller från framsidan av huset. Även här finns det plats för flera sittgrupper. 

Alla bilder

Säljaren berättar

Vad har ni gillat mest med ert hus?
- Stort, ljust, luftigt. Bra planlösning. Närheten till förskola, skola och många fritidsaktiviteter på orten. Barnen har kunnat gå och cykla själva. Väldigt bra grannar, där många blivit nära vänner. 

Säljaren informerar: ”Huset är ommålat ~2018 med linoljefärg för bästa skydd och fick ett nytt tak 2020, samt 5 öppningsbara Velux takfönster.”

 

 

Alla bilder

Fastighet

SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER (220) (220)
Byggnad, totalt värde: 1 975 000 kr
Mark, totalt värde: 1 026 000 kr ().
Summavärde: 3 001 000 kr
Taxeringsår: 2021
Byggår: 1971
Värdeår: 1973

Gemensamhetsanläggning BURLÖV ÅKARP GA:1
GA1

Alla bilder

Område

Åkarp är lugnt och barnvänligt och ligger endast 9 km från både Malmö och Lund. Det finns flera förskolor och tre grundskolor. I Åkarp finns bland annat matbutik, pizzeria, blomsteraffär, frisör, fotvård, restaurang/pub. Åkarp ligger på utmärkt pendlingsläge med goda kommunikationer med såväl buss som tåg. För dig som gillar att cykelpendla är det en mycket fin cykelbana hela vägen mellan Malmö och Lund. Det är dessutom bara några km till både Burlöv Center och Burlövsbadet. Burlöv Center erbjuder allt du behöver inom shopping och på Burlövs toppmoderna badhus, kan du ta ett dopp i någon av deras fyra bassänger, gymma med virtuell personlig tränare eller testa på interaktiv gruppträning i deras aktivitetsrum.

Alla bilder

Instagram

Den som vill vara först med att få reda på kommande bostadsförsäljningar i Åkarp och Arlöv följer lämpligen mitt konto på Instagram som heter: Maklaren_i_Burlov. Nya uppdrag visas alltid där allra först, oftast flera veckor före det syns på öppna internetsidor.

Alla bilder

Försäljningsinformation, fastighet

ALLMÄN INFORMATION: De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt samt i annan annonsering är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren. Viss väsentlig information är också inhämtad ifrån Lantmäteriet. Uppgifterna kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter samt annat som är av betydelse för köpet av fastigheten. 

BUDGIVNING
Vid köp av fastighet, tomträtt eller bostadsrätt är varken säljare eller köpare bunden förrän ett skriftligt köpeavtal undertecknats av båda parter. Innan dess kan säljare och köpare ändra sig utan att motparten kan ställa några krav. 
Det går bra att lämna bud via sms, mejl eller telefon men när första budet lämnas behöver mäklaren prata med spekulanten för att ta reda på hur dennes situation ser ut med inflyttning, finansiering och andra villkor. Det är viktigt att spekulanten lämnar rätt uppgifter till mäklaren så att budgivningen blir så rättvis och tydlig som möjligt. Säljaren behöver inte sälja till den som givit högsta budet. Fastighetsmäklaren får ej fatta egna beslut i fråga om försäljningen utan det är hela tiden säljaren som bestämmer. Ansvarig mäklare måste alltid vidarebefordra bud som inkommer innan köpeavtal har undertecknats och säljaren avgör sedan om det nya budet ska antas eller avfärdas. Mer information om budgivning finns att hämta på Fastighetsmäklarinspektionens hemsida, www.fmi.se

 
LÅNELÖFTE
För dig som är intresserad och vill lägga bud på bostaden är det viktigt att ha ett lånelöfte. Fastighetsmäklaren behöver få information om vem som är långivare och på så vis får säljaren reda på att det finns ett seriöst bud med godkänd finansiering.
 
BOENDEKOSTNADSKALKYL
Ansvarig fastighetsmäklare tillhandahåller gärna en individuell boendekostnadskalkyl vid förfrågan. Enligt gällande lag finns det en skyldighet från mäklarens sida att erbjuda den slutlige köparen en individuell boendekostnadskalkyl. Den som inte vill lämna ut information om sin privatekonomi eller redan anser sig ha fullgod inblick hur bostadsköpet påverkar hushållets ekonomi har möjlighet att avstå från en sådan kalkyl.
 
LAGFART & PANTBREV
Lagfartsavgiften (stämpelskatten) är f n 1,5 % av köpeskillingen samt en avgift på f n 825 kr som betalas av köparen. Köparen står även för kostnaden vad gäller uttagande av nya pantbrev, som för närvarande är 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift på f n 375 kr per pantbrev.
 
UNDERSÖKNINGSPLIKT
Fastighetsmäklaren uppmanar köpare och spekulanter att noggrant undersöka fastighetens skick för att fullgöra sin undersökningsplikt enligt Jordabalken 4:19. Är man som köpare/spekulant osäker på vad detta innebär så uppmanas man härmed att kontakta ansvarig mäklare för frågor kring detta. Undersökningsplikten är förhållandevis långtgående. Till sin hjälp kan man exempelvis anlita en godkänd besiktningsman.  

MÄTINFORMATION
Information om fastighetens areor hämtas i regel från Lantmäteriet eller säljaren. Boarea kan variera beroende på skillnader mellan olika uppmätningsnormer och spekulanter uppmanas därför att kontrollmäta boarean. Information om hur man mäter upp bostaden kan man få genom fastighetsmäklaren eller på http://www.sis.se/matabostad

ÖVRIGT
När du varit i kontakt med Bülow & Lind för visning godkänner du att Bülow & Lind, eller tredje part, kontaktar dig i form av telefonsamtal, sms eller mail på de kontaktuppgifter du lämnat till fastighetsmäklaren vid visningen eller bokningen av visningen.

Alla bilder

Planskiss - bv

Med reservation för avvikelser

Alternativ planskiss - bv

Med reservation för avvikelser

Planskiss - ov

Med reservation för avvikelser

Planskiss - kv

Med reservation för avvikelser

Fakta

   
Utgångspris 4 975 000 kr
Adress Tvättmästarevägen 15
Kommun Burlöv
Område Åkarp
Typ Kedjehus
Ägandeform Friköpt - Småhus
Rum 9
Boarea 144 Kvm (Fastighetsregistret)
Biarea 114 Kvm (Fastighetsregistret)
Tomtarea 537 Kvm (Fastighetsregistret)
Byggår 1971
Grundläggning Källare
Stomme Trä
Fasad Tegel/trä
Tak Tegeltakpannor (2020)
Plåtarbete Lackerad plåt
Ventilation Självdrag
Uppvärmning Direktverkande el och luft-/luft värmepump
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster 3-glas (2005)
TV/Internet Fiber
Driftskostnad 47 600 kr/år varav:
El: 33 500 kr
Vatten/Avlopp: 7 000 kr
Sotning: 500 kr
Samfällighet: 3 600 kr
Renhållning: 3 000 kr
I kostnaden för el ingår uppvärmning. Förbrukning el ca 14.600 kWh/år. Förbrukning vatten ca 180 kbm/år. I kostnaden för sophämtning ingår en tunna för trädgårdsavfall som är frivillig. Samfällighetsavgift avser renovering och underhåll garage, gästparkeringar samt gångbanor mellan husen. Läs mer på harakarr.se
Energiprestanda 112 kWh/kvm/år
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 3 001 000 kr
Summa pantbrev 2 010 000 kr
Servitut/GA Gemensamhetsanläggning BURLÖV ÅKARP GA:1

Boka en kostnadsfri värdering här!