Malmö - Sjöstaden

Geijersgatan 1A

Visa på karta

Balkong i sydvästläge - Våning 8 - Havsutsikt

Välkommen till Geijersgatan 1A på charmiga Limhamn, där du finner denna fantastiska 1a i den nybildade bostadsrättsföreningen BRF Stöpa från 2022. Här bor du modernt och bekvämt med en öppen planlösning som förenar kök och vardagsrum på ett harmoniskt sätt. Från vardagsrummet leder en mysig sovalkov, vilket gör varje kvadratmeter välplanerad och funktionell. Det helkaklade och rymliga badrummet är utrustat med en duschhörna och en kombimaskin, vilket gör vardagen smidig och bekväm. Men den verkliga höjdpunkten i denna bostad hittar du utanför själva lägenheten – den generösa balkongen i sydvästläge. Här kan du njuta av den fantastiska havsutsikten och de vidsträckta vyerna över Malmö och Limhamn. Geijersgatan 1 är mer än bara en bostad, det är en plats att trivas på. Välkommen att uppleva denna pärla på plats!

I korthet

Utgångspris 1 745 000 kr
Månadsavg. 2 718 kr
Rum 1
Boarea 32 Kvm
Våning 7
Hiss Ja
Balkong Balkong
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Byggår 2022
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Philip Dönnes

Mogens Mårtensson
Bitr. mäklare

Visning

Nästa visning hålls:

Idag!
Visa alla

Hall

När du kliver in i lägenheten på Geijersgatan 1A möts du av en praktisk hall. Här finns en skjutdörrsgarderob med gott om förvaringsutrymme för ytterkläder och skor. Golvet är klätt i en ljus ekparkett och väggarna är vitmålade för att skapa en ljus och luftig känsla.

Alla bilder

Kök

Köket är modernt och stilrent med vita skåpluckor och en elegant bänkskiva i trä. Här finns allt du behöver för att laga mat och umgås. Köket är utrustat med spis och ugn, integrerad diskmaskin, kyl/frys och en inbyggnadsmikro. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet gör köket till en naturlig samlingspunkt i hemmet.

Alla bilder

Vardagsrum

Vardagsrummet ligger centralt placerat mellan köket och sovalkoven. Rummet har två härliga fönster som ger ett generöst ljusinsläpp och skapar en ljus och trivsam atmosfär. Här finns utrymme för att möblera med soffa, soffbord och TV-bänk, eller om du föredrar, en matplats. Den öppna planlösningen gör vardagsrummet till ett mångsidigt och inbjudande utrymme för både avkoppling och umgänge.

Alla bilder

Sovalkov

Sovalkoven är smart utformad för att rymma en fullstor dubbelsäng eller enkelsäng samt mindre möblemang. Denna mysiga krypin kan enkelt skärmas av med hjälp av ett draperi, vilket ger extra avskildhet och skapar en ombonad sovplats. Sovalkoven har en praktisk och fridfull placering i lägenheten, perfekt för att skapa en lugn och personlig hörna.

Alla bilder

Badrum

Helkaklat och rymligt badrum med allt man kan tänkas behöva för en bekväm vardag. Badrummet är utrustat med WC, duschhörna med glaspartier, handfat med kommod, badrumsskåp samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Väggarna är helkaklade i vitt och på golvet ligger en ljus klinker. 

Alla bilder

Balkong

Balkongen är utan tvekan höjdpunkten i denna underbara lägenhet. Med sin fantastiska utsikt över havet och Danmark å ena sidan, och Malmö och Limhamn å andra sidan, bjuder den in till avkoppling och njutning. Här kan du ta del av spektakulära solnedgångar och känna den friska havsbrisen.

Balkongen är tillräckligt rymlig för att rymma en mindre soffmöbel eller utemöbler, vilket gör den till den perfekta platsen för att umgås med vänner och familj eller bara koppla av med en bok och en kopp kaffe. Med sin oslagbara utsikt blir balkongen en förlängning av ditt vardagsrum och ett oumbärligt tillägg till din bostad.

Alla bilder

Förening

Allmänt om föreningen:

Brf Stöpa förvärvade fastigheten Malmö Kolsyran 1 med påbörjad byggnation 2020. Föreningen stod klar 2022 och är en äkta bostadsrättsförening med sina 75 st bostadsrättslägenheter och 2 lokaler för uthyrning. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Nabo. 

Föreningen är delaktig i en gemensamhetsanläggning, Kolsyran GA:1 tillsammans med fastigheten Malmö Kolsyran 2. Gemensamhetsanläggningen avser innegård, miljörum, garage och övernattningslägenhet. 

Parkering:

Föreningen har 46 st parkeringsplatser i garage för 950 kr/mån samt 6 st parkeringsplatser utomhus för 600 kr/mån. Föreningen har även en bilpool med två bilar från Ourgreen, medlemskap ingår för föreningens medlemmar. 

Renoveringar och underhåll:

Fastigheten är nybyggd och inga planerade eller beslutade renoveringar är planerade. 

Ekonomi:

Avgiften förblev oförändrad inför 2024. Föreningen planerar en avgiftsförändring inför 2025, denna kommer påverkas av hur styrräntan förändras under året. 

Alla bilder

Område

Limhamnsborna brukar kalla sin stadsdel för en stad i staden. I stadsdelens livfulla centrum finns all den service man kan önska sig; livsmedelsbutiker, apotek, bank, bibliotek, vårdcentral, många butiker samt ett stort utbud av trevliga restauranger och caféer. I småbåtshamnen hittar du fiskrökeri, skeppshandel och mycket mer.

På Limhamns sjöstad har man gångavstånd till hav, strand, grönområden och promenadstråk och en kort promenad bort finner man Limhamns centrum med all den service man kan tänkas behöva i form av affärer, mysiga restauranger och caféer, butiker, apotek, kommunikation, gym mm. Även Malmö, med stadens stora utbud, finns inom nära räckhåll. Precis utanför porten finner vi ett ICA supermarket.

 

Kommunikation

Man tar sig enkelt till Malmö centrum med cykel, buss eller bil. Lund, Helsingborg, Köpenhamn med flera orter når man med tåg från Malmö Central. Öresundsbron, förbindelsen med Danmark och kontinenten, finns på bekvämt avstånd då det är nära till Hyllie station, varifrån man kan ta sig med tåg till Köpenhamn på 20 min. När Citytunneln var klar i slutet av 2010 blev livet i regionen lättare, snabbare och bekvämare. 

Limhamn erbjuder en variation av aktiviteter för alla åldrar och intressen. På nära håll finns det härliga badstränder och vidsträckta grönområden, perfekta för sköna promenader och löpturer. Friskis &Svettis har en fin anläggning på Ön och Hylliekroken erbjuder både golf och motion.

Alla bilder

Planlösningar

Med reservation för avvikelser

Fakta

   
Utgångspris 1 745 000 kr
Månadsavg. 2 718 kr
Ingår i avgift värme, VA & br-tillägg (obl. tillägg om 176 kr/mån för TV, bredband och telefoni tillkommer)
Adress Geijersgatan 1A
Kommun Malmö
Område Sjöstaden
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Rum 1
Boarea 32 Kvm (Föreningens information)
Våning 7
Hiss Ja
Balkong Balkong
Byggår 2022
Förening Brf Stöpa
Bostadsrättens nettoskuldsättning 561 512 kr
Andel i föreningen 0.81926
Pantsatt Ja
Byggnadssätt
Uppvärmning Fjärrvärme
TV/Internet Tele 2
Driftskostnad 3 420 kr/år varav:
El: 2 340 kr
Försäkring: 1 080 kr
Driftkostnaderna är uppskattade då säljaren inte bott permanent i bostaden.
Beräknat på 1 person(er)
Energiprestanda 48 kWh/kvm/år

Boka en kostnadsfri värdering här!

Boka visning