Snart till salu


Malmö - Limhamn

Limhamnsgårdens Allé 61

Visa på karta

Imponerande takterrass i sydväst - Utsikt över havet & kalkbrottet - Välplanerad gavellägenhet

På lugnt läge precis intill Limhamns natursköna kalkbrott finner man denna unika och helt otroliga gavellägenhet från 2021 - högst upp i huset med imponerande takterrass som har häpnadsväckande utsikt över Öresund och kalkbrottet. Takterrassen är dessutom belägen i oslagbart sydvästläge vilket ger maximalt med sol. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med direkt access ut till takterrassen som ger möjligheter för fantastiska middagar, sociala sammankomster och umgänge med familjen. Tre väldisponerade sovrum med gott om förvaring, två helkaklade smakfulla badrum varav ena är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, stilrent kök med faciliteter så som pyrolysugn, diskmaskin, goda arbetsytor och plats för stort matbord. Lägenheten är välplanerad med ljusinsläpp från tre väderstreck som ger fantastisk och harmonisk känsla. Bra läge i lugnt och trevligt område med närhet till lekplats, förskola och idrottsplats. Denna unika möjlighet får ni inte missa - Vänligen kontakta mäklaren vid intresse!

I korthet

Utgångspris 5 395 000 kr
Månadsavg. 6 182 kr
Rum 4
Boarea 98 Kvm
Våning 5/5
Hiss Ja
Balkong Ja
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Byggår 2021
Visa all fakta

Ansvarig mäklare

Saga Söderquist

Direkt:
Mobil: 070-989 69 49

Ansvarig mäklare: Saga Söderquist
Kontakta

Visning

Tveka inte att höra av dig till mäklaren om du är intresserad av en visning. Visa alla

Välkommen

Varmt välkommen till denna otroliga lägenhet som har allt man kan önska - 26kvm takterrass i sydväst med imponerande utsikt över havet, öresundsbron och kalkbrottet! Lyxiga materialval, ljusinsläpp från tre väderstreck och dubbla helkaklade badrum!

Alla bilder

Takterrass

Välkommen ut på denna fantastiska takterras om 26kvm i perfekt och solsäkert sydvästläge. Med utsikt över både hav, Öresundsbron och kalkbrottet kan ni njuta av långa härliga dagar med sol långt in till sena kvällen. Här finns plats för både stor matgrupp, soffgrupp och solsängar - ett extra vardagsrum i det fria under sommarhalvåret!
Golvet är ytbehandlat mot smuts - en praktisk detalj som underlättar lite extra i vardagen. 

Alla bilder

Kök

Stilfullt kök från Vedum med vita skåpsluckor som kontrasterar snyggt mot svart bänkskiva i gedigen och hållbar granit - NeroAssoluto blankpolerad natursten 30 mm - med stilrent vitt kakel ovanför. Köket är utrustat med fläkt från Franke, induktionshäll, inbyggd pyrolysugn  (självrengörande ugn), integrerad diskmaskin som smälter sömlöst in i inredningen, inbyggd mikrovågsugn och dubbel rostfri kyl och frys - allt utom fläkten från Electrolux 2021. Här i köket finns bra plats för matgrupp som rymmer även det större sällskapet. Härliga fönster med utsikt över Öresund som ger trivsamt ljusinsläpp med makalös utsikt. Väggarna är vita med vacker ekparkett på golvet.

Alla bilder

Vardagsrum

Vardagsrummet är i social, öppen planlösning mot köket som ger goda möjligheter för sociala tillställningar och även är perfekt för att umgås med familjen under lediga kvällar och dagar. Utmärkt plats för soffgruppen och golv i vacker ekparkett som matchas med vita väggar. Stora härliga fönster med underbart fri utsikt samt utgång till den underbara takterrassen i den öppna passagen mellan kök och vardagsrum. 

Alla bilder

Badrum 1

Smakfullt helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och klinker i underbar terrazzodesign. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare av bättre slag från Electrolux 2021 - placerade under praktisk arbetsbänk med vägghängda överskåp som ger gott om förvaringsutrymme ovanför. Här finns också dusch med vikbara duschväggar, vägghängt handfat med kommod, badrumsskåp med spegel samt wc.

Alla bilder

Badrum 2

Badrum nummer är ett helkaklat badrum med vita väggar och klinkergolv i sobert grått.  Utrustat med handfat med kommod, dusch med stilfull svart blandare, wc och vägghängd spegel.

Alla bilder

Utsikt

Denna häpnadsväckande utsikt över Öresund är något alldeles extra! Att se Köpenhamn i horisonten, havet, Öresundsbron men även Limhamns Kalkbrott är en vardagslyx, få förunnat.

Alla bilder

Mäklaren

Vad roligt att du är intresserad av den här lägenheten! Vill du veta mer? Tveka inte att kontakta mig på 0709 - 89 69 49 eller via mail: saga@bulowlind.se

Alla bilder

Sovrum 1

Generöst sovrum där både stor säng samt skrivbord för hemarbetsplatsen ryms. Gott om förvaring i klädkammare samt fyra inbyggda garderober med Elfasystem. Väggarna är vita och ekparkett pryder tjusigt golvet. Rummet är tillräckligt stort för att det ska finnas möjlighet att dela av med en vägg om man skulle önska ett extra sovrum. Sovrumsdörren är tjockare och ska bidra till extra bra isolering.

Alla bilder

Sovrum 2

Sovrum nummer två är ett hörnrum med härligt ljusinsläpp från två väderstreck samt två garderober som kommer att stanna kvar i lägenheten. Även här plats för både en stor säng och arbetshörna. Vita väggar och ekparkett på golvet. Tjock sovrumsdörr som bidrar till bra ljudisolering. 

Alla bilder

Sovrum 3

Härligt sovrum med fönster i två väderstreck samt plats för både säng och skrivbord. Ekparkett på golvet och vita väggar, även här är dörren bra och ljudisolerande.

Alla bilder

Hall

In i hallen välkomnas du av tålig, mörkgrå klinker på golvet och ljusa vita väggar. Här finns också två inbyggda garderober med Elfasystem som ger gott om förvaringsmöjligheter. 

Alla bilder

Förening

Brf Kalkbrottet på Limhamn har lämnat följande uppgifter om fastigheten. Vi uppmanar den slutlige köparen att själv bekräfta denna information med någon representant för styrelsen.

Bostadsrättsföreningen bildades 2021 och husen färdigställdes samtidigt. Föreningen innefattar 49 bostadsrättslägenheter och 12 bostadsrättsradhus. Den ekonomiska förvaltningen sköts av JM. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Trygg-Hansa. Föreningen är en äkta bostadsättsförening. Överlåtelseavgiften på 1433 kr och pantsättningsavgiften på 573 kr betalas av köpare. 

AVGIFT
2024: Föreningen höjde avgiften med 7%.
2023: Föreningen höjde avgiften med 5%.
I avgiften ingår kallvatten och värme. Medlemmen debiteras för faktiskt förbrukning av varmvatten och el.

PLANERADE RENOVERINGAR/UNDERHÅLL
Styrelsen planerar för solpaneler.

BREDBAND/TV 
Kabel-TV och bredband (fiber) via Telia Triple Play 1000/1000 mbit tillkommer som obligatoriskt tillägg på månadsavgiften med 220kr/mån.

PARKERING/GARAGE
Föreningen disponerar över 66 parkeringsplatser varav 45 i garage. Vanlig p-plats i garage kostar 800kr/månad. Utomhus p-plats kostar 400 kr/mån och är främst för radhusen men finns några extra. Av föreningens p-platser i garaget är 13st platser försedda med laddstolpar för elbilar som kostar 1050kr/mån + egen elförbrukning samt tre MC-platser. Utomhus finns 12 st p-platser med laddstolpar som kostar 650kr/mån + egen förbrukning. 

Alla bilder

Område

Limhamn erbjuder en variation av aktiviteter för alla åldrar och intressen. På nära håll finns det härliga badstränder, fantastiskt promenadstråk längs kalkbrottet och vidsträckta grönområden, perfekta för sköna promenader och löpturer. Gym finns i närheten och Hylliekroken erbjuder både golf och motion. Du har nära till allt – storstadspuls, småstadsidyll, kultur och eftertanke, öppna fält och djupblått hav.  Närbelägna Dragörkajen var tidigare avgångshamn för bilfärjorna till Dragör men består nu av modern bebyggelse med bostäder och ett lagon antal lokaler. Bland annat innehållande den mycket populära restaurangen Mastio, Limhamns glassmejeri och restaurang Dragörkajen. På Limhamns Sjöstad finns både matbutik och vårdcentral och en bit bort finner man Limhamns centrum med all den service man kan tänkas behöva i form av affärer, mysiga restauranger och caféer, butiker, apotek, kommunikation, gym mm. Man tar sig enkelt till Malmö centrum med cykel, buss eller bil. Lund, Helsingborg, Köpenhamn med flera orter når man med tåg från Malmö Central. Öresundsbron, förbindelsen med Danmark och kontinenten, finns på bekvämt avstånd då det är nära till Hyllie station, varifrån man kan ta sig med tåg till Köpenhamn på 20 min.

Alla bilder

Planlösning

Med reservation för avvikelser

Alternativ planlösning

Med reservation för avvikelser

Fakta

   
Utgångspris 5 395 000 kr
Månadsavg. 6 182 kr
Ingår i avgift Värme, Kallvatten, Obligatorisk avgift för bredband och Kabel-TV tillkommer på 220kr/månad.
Adress Limhamnsgårdens Allé 61
Kommun Malmö
Område Limhamn
Typ Bostadsrätt
Ägandeform Bostadsrätt - Lägenhet
Rum 4
Boarea 98 Kvm (Föreningens information)
*5 rok enligt lägenhetsförteckningen.
Våning 5/5
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggår 2021
Förening BRF Kalkbrottet på Limhamn
Bostadsrättens nettoskuldsättning 1 472 788 kr
Kommentar nettoskuldsättning 15 028 kr/kvm. Bostadsrättens nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Den baseras på föreningens räntebärande skulder minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlag för beräkningen kommer från den senast tillgängliga årsredovisningen. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.
Andel i föreningen 1.92058
Pantsatt Ja
Förråd Källare
Uppvärmning Fjärrvärme och värmepump-frånluft
Driftskostnad 12 012 kr/år varav:
El: 5 880 kr
Vatten/Avlopp: 1 560 kr
Försäkring: 1 932 kr
Övrigt: 2 640 kr
Övrigt avser 220 kr/månad för bredband och kabel-TV. Observera att siffrorna kan både överskridas och underskridas beroende på faktisk förbrukning.
Beräknat på 2 person(er)
Energiprestanda 80 kWh/m² kWh/kvm/år

Boka en kostnadsfri värdering här!